Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask beri kelembapan pada kulit

Imbz Beauty Customer Review

 By siti Rohaida

Mana nak cari face mask yang boleh memperbaiki masalah kulit kering dengan kelembapan selama 72 jam.Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask ini mungkin dapat membantu korang memberikan kelembapan terbaik pada kulit

Actually umi memang suka pakai face mask ni tau.Nak membelai muka ni kadang-kadang takde masa sangat.So, bila masanya umi boleh pakai facemask ni kan?

So, bila menggunakan face mask ni, dalam masa yang sama boleh merilekskan sedikit badan yang keletihan.Bila badan letih, muka pun ikut rasa letih juga kan? Sebab tulah Face mask ni sangat-sangat diperlukan bagi memberikan kesegaran pada kulit muka.Korang yang superbusy tak sempat nak manjakan kulit tu, boleh la gunakan facemask ni.Bukan apa, sesibuk mana pun kita, kena juga jaga muka ni.Sebab tu umi syorkan korang untuk dapatkan face mask dari imbz ni.Nak buat DIY face mask pun boleh kalau korang nak, tapi kalau korang ada masa lah kan.

Sering sangat orang mencari face mask yang boleh kekalkan kelembapan wajah yang lama, face mask untuk jerawat dan face mask untuk kulit kering ni.

Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask ni mempunyai 8 jenis HA yang pekat dan ekstrak bahan aktif semulajadi di dalamnya membantu kulit menyerap air dan menjadikan kulit lembap selama 72 jam dengan menggunakan satu mask sahaja.

topeng luar biasa yang pekat dengan jumlah 8 ekstrak aktif semula jadi HA dan super hidrat yang berbeza yang memberikan penghidratan yang kuat dan mengisi semula kulit dengan kelembapan untuk rawatan hidrasi tahan lama sehingga 72 jam dengan hanya satu helai.

Hebatkan?

Yelah, kalau kita ada masalah kulit kering dan kita tak atasinya, ia akan lebih membuatkan kulit terus kering dan timbul banyak masalah pada kulit muka.Itu yang kita taknak kan?

PENDAPAT UMI TENTANG INFINITE HYALURONIC ACID SILK MASK

1st time menggunakan produk dari imbz ni, memang best la.Mask senang nak pakai dan melitup muka dengan penuh.Kepekatan serum dia tu memang bagus sebab ia tidak terlalu cair dan pekat.Of course lepas dah pakai kulit terasa segar dan lembap.

Yes, umi sukakanya.

Read More at:

12 thoughts on “Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask beri kelembapan pada kulit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Whatsapp Chat